AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bir eşya görmek

Kahve falında kırık bir eşya görmek

Kahve falında kırık bir eşya görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bir eşya gördüyseniz:

  • Bazılarıyla daha iyi anlaşmanıza karşın bazılarıyla ise şu aralar ilişkileriniz soğuk olabilir.

Kahve falında kırık eşya görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık eşyalar görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık cam eşya görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık bir eşya görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, dertleşerek moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tırnak kesmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kırık nişan yüzüğü görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık altın küpe görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık odun görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir