AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gelinlik aramak

Kahve falında beyaz gelinlik aramak

Kahve falında beyaz gelinlik aramak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gelinlik aramak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında beyaz gelinlik aramak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik aramak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik altına ayakkabı aramak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek aramak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çorap aramak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ayakkabı aramak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıt aramak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, değer göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlikle namaz kılmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir