AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık altın toplamak

Kahve falında kırık altın toplamak

Kahve falında kırık altın toplamak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık altın toplamak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında kırık altın toplamak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam toplamak onu uyaracağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek imkânların günden güne azalacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı toplamak şansının yaver gideceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında cam kırıkları toplamak makam sahibi olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işarettir.

Kahve falında kırık bardak toplamak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kısmetlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, herkesin yardımına koşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir