AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiri temizlemek

Kahve falında kiri temizlemek

Kahve falında kiri temizlemek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, bir sınavdan geçileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşamına bakacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kiri temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalı ya da önem vermelisiniz veya tam tersi, tüm ilginizi onların isteklerine yönelttiyseniz kendi ihtiyaçlarınıza ya da işlerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında kirli bir yeri temizlemek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli bir evi temizlemek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kirli ayakkabı temizlemek psikolojik olarak düzeleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kirleri temizlemek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Kahve falında kiri temizlemek kısmetsizlik yaşanmayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli su temizlemek ters giden durumların düzeleceğine, çevrenizden takdir görmeye tabir olunur.

Kahve falında elinin kirini temizlemek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir