AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirleri temizlemek

Kahve falında kirleri temizlemek

Kahve falında kirleri temizlemek mutluluk verici olayların yaşanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kötü haberlerin alınacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kirleri temizlemek gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Kahve falında elinin kirini temizlemek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli banyo temizlemek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında kirli odayı temizlemek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli bir evi temizlemek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ev temizlemek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kirli tuvaleti temizlemek mal ve rızkın çoğalmasına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli bir yeri temizlemek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli halı temizlemek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir