AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali ve kiraz görmek

Kahve falında şeftali ve kiraz görmek

Kahve falında şeftali ve kiraz görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ve kiraz gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, iş hayatımız, diğerleri üzerinde yaratılabilecek etki açısından olumlu şekilde değerlendirilebilir.

Kahve falında kiraz ve şeftali görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında şeftali ve kiraz görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali ve incir görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeftali pişirmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali topladığını görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında ezik şeftali görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında şeftali ve kayısı görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden şeftali almak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir