AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ağacı görmek

Kahve falında kiraz ağacı görmek

Kahve falında kiraz ağacı görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatının afiyette geçeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacı gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan yaklaşımlar, sorumluluklarınız göz önüne alındığında, sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında kiraz ağacından düşmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, kişinin her daim iyi anılacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan kiraz koparıp yemek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı kiraz görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek yaptığı hataları düzelteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz ağacı ve kiraz görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağacından kiraz yemek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine delalet eder.

Kahve falında kiraz ağacı çiçeği görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir