AnaSayfa / Genel / Kahve falında kira görmek

Kahve falında kira görmek

Kahve falında kira görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kira gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Kahve falında kiracının çıktığını görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiracı görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kira ödemek baht açıklığına ve şansın döneceğine, bahtın açık olmasına delalet etmektedir.

Kahve falında evini kiraya vermek malında zulüm meydana gelmesine, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kira almak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri kiraya vermek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan kiraya vermek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kiraya taşınmak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir