AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri kiraya vermek

Kahve falında bir yeri kiraya vermek

Kahve falında bir yeri kiraya vermek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri kiraya vermek gördüyseniz:

  • Belli plan, hedef, iş veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında bir yeri kiraya vermek tüm beklentilerini yerine getireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kiralık dükkan görmek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında kiralık ev aramak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kiracıyı görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiraya çıkmak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok kötü günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan kiraya vermek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında kiralık ev gezmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, evlatların hayırsız çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kira ödemek işlerin kara geçeceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir