AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiracı olduğunu görmek

Kahve falında kiracı olduğunu görmek

Kahve falında kiracı olduğunu görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiracı olduğunu gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında kira kontratı görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiraya vermek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Kahve falında ev kirası ödemek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kira görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında kiralık dükkan görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kiraya ev vermek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine alamet eder.

Kahve falında kira almak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanı kiraya vermek yüceltileceği sözler duyacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir