AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiracı görmek

Kahve falında kiracı görmek

Kahve falında kiracı görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiracı gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Kahve falında kendi evinden kiraya çıkmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kiracı olduğunu görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında kiracının çıktığını görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kira toplamak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kiralık dükkan görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraya taşınmak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kira parası almak istediği her şeyi elde edebileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraciyi görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayırlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir