AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiralık araba görmek

Kahve falında kiralık araba görmek

Kahve falında kiralık araba görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok kötü günler geçireceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, yarınlarına umutla bakacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kiralık araba gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Kahve falında kiralık araba görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kira görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kiracıyı görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiralık ev gezmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir yeri kiraya vermek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ashabı kiram mezarı görmek onlarla gönül birliği edeceğine, umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında dükkanı kiraya vermek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kiracı olmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir