AnaSayfa / Genel / Kahve falında kira toplamak

Kahve falında kira toplamak

Kahve falında kira toplamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, mevkie edineceğine, ekmeksiz kalacağına, huzurun bozulacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kira toplamak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kira toplamak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret eder.

Kahve falında evini kiraya vermek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında bir yeri kiraya vermek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya alamet eder.

Kahve falında kendi evini kiraya vermek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında boş kiralık ev görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiralık araba görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kiracı olmak iş hayatında kendi işini kuracağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir