AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evini kiraya vermek

Kahve falında kendi evini kiraya vermek

Kahve falında kendi evini kiraya vermek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, problemlerini çözeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi evini kiraya vermek gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Kahve falında kendi evinden kiraya çıkmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini kiraya vermek adının ülke dışında yayılacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi evini kiraya vermek birçok ortaklık kurulacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kiracı görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, gelirinin eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kira kontratı görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kira almak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kiracıyı görmek rızkının kesilmeyeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kira vermek artık hayatının bir düzene gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir