AnaSayfa / Genel / Kahve falında kınında bıçak görmek

Kahve falında kınında bıçak görmek

Kahve falında kınında bıçak görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, namaz kılacağına alamet eder.

Kahve falında kınında bıçak gördüyseniz:

  • Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir.

Kahve falında bıçak kını görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kınında bıçak görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kılıç kını görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçı kınından çıkarmak süzüleceğine, ağlayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçağı kesmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla kapı açmak hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye bıçak vermek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir