AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç kını görmek

Kahve falında kılıç kını görmek

Kahve falında kılıç kını görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, huzurlu günler geçirileceğine, günden güne kazancının artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında kılıç kını gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Kahve falında kılıçı kınından çıkarmak maddi anlamda rahatlamaya, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıç kını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kınında bıçak görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında bıçak kını görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında işlemeli kılıç görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kılıç almak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç kalkan görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kılıç çiçeğini görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir