AnaSayfa / Genel / Kahve falında kınalık elbise giymek

Kahve falında kınalık elbise giymek

Kahve falında kınalık elbise giymek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, doğru bir karar verileceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, masa başı bir işe girileceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kınalık elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kına elbisesi giymek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında kına elbisesi giydiğini görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kınalık elbise giymek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kına gecesi elbisesi görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kına elbisesi görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kına elbisesi görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kınalık giymek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir