AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınızın babasını görmek

Kahve falında arkadaşınızın babasını görmek

Kahve falında arkadaşınızın babasını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızın babasını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında arkadaşının babasını öldüğünü görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ölmüş babasını görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın arkadaşını görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın anne ve babasını görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımın babasını görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın babasını görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızın babasını görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının babasını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir