AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın arkadaşını görmek

Kahve falında babanın arkadaşını görmek

Kahve falında babanın arkadaşını görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Kahve falında babanın arkadaşını gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınızın babasını görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, keyifli sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının babasıyla tanışmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının annesini babasını görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının babasını öldüğünü görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak çok güzel günler ile karşılaşacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında babanın arkadaşını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının babasını görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın ölmüş babasını görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir