AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının babasını görmek

Kahve falında arkadaşının babasını görmek

Kahve falında arkadaşının babasını görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, bekarsa evleneceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının babasını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşımın babasını görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın anne ve babasını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının annesini babasını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının babasını öldüğünü görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın babasını görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, övgü dolu sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının babasını görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın babasını görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın arkadaşını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir