AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın babasını görmek

Kahve falında arkadaşımın babasını görmek

Kahve falında arkadaşımın babasını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın babasını gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakmakta fayda var.

Kahve falında arkadaşınızın babasını görmek rütbesinin yükseleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının babasını görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak umutlarının söneceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın arkadaşını görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın babasının öldüğünü görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşının babasıyla tanışmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşımın babasını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir