AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın anne ve babasını görmek

Kahve falında arkadaşın anne ve babasını görmek

Kahve falında arkadaşın anne ve babasını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın anne ve babasını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın anne ve babasını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının annesini babasını görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba ve abi görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayı kavga ederken görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babayla tartışmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi babayı ölmüş görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş baba ve anneyi görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babasını görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, asil kimselerden çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir