AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının zor durumda olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının zor durumda olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının zor durumda olduğunu görmek kolay yollardan kazanacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, yanlış işlere girileceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının zor durumda olduğunu gördüyseniz:

  • Sonunda tercihlerinizi yapabilecek konumdasınız.

Kahve falında arkadaşını zor durumda görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının zor durumda olduğunu görmek birikmiş parasının olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını zor durumda görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında birini zor durumdan kurtarmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini zor durumda görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin zor durumda olduğunu görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zor durumdan kurtulmak güzel günler yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zor durumda olduğunu görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir