AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını zor durumda görmek

Kahve falında arkadaşını zor durumda görmek

Kahve falında arkadaşını zor durumda görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, eksiği kendinde bulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını zor durumda gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Kahve falında arkadaşını zor durumda görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının zor durumda olduğunu görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin zor durumda olduğunu görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zor bir durumdan kurtulmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına delalettir.

Kahve falında kardeşini zor durumda görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini zor durumda görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zor durumda olmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir