AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ziyarete geldiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ziyarete geldiğini görmek

Kahve falında arkadaşının ziyarete geldiğini görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hem de çok üzüleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ziyarete geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Kahve falında arkadaşının ziyarete geldiğini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaş ziyareti görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı ziyaret etmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yaşamına bakacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş ziyaret etmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını ziyaret etmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek onların bir adım önüne geçeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir