AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı ziyaret etmek

Kahve falında arkadaşı ziyaret etmek

Kahve falında arkadaşı ziyaret etmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, umutların yıkılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, çirkin bir iş yapmaya, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, riske atılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını ziyaret etmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı ziyaret etmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaş ziyaret etmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, yüzünün de güleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının ziyarete geldiğini görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaş ziyareti görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı birini ziyaret etmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir