AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına elbisesi görmek

Kahve falında kına elbisesi görmek

Kahve falında kına elbisesi görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, ailesini utandırmayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kına elbisesi gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kırmızı kına elbisesi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kına elbisesi giymek başına türlü işler geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kına gecesi elbisesi görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kına elbisesi giydiğini görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kına elbisesi görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kınalık elbise giymek gözyaşının kuruyacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kına eline görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, kalbini tekrar hayata açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki eline kına yakmak hoş olmayan sözler işiteceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir