AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının zehirlendiğini görmek

Kahve falında arkadaşının zehirlendiğini görmek

Kahve falında arkadaşının zehirlendiğini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kederlerinin son bulacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının zehirlendiğini gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının zehirlendiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri içmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli kurbağa görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, işlerinin karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın zehirini çıkarmak yeni kişilerle tanışacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehir görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehir yemek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında zehirsiz mantar toplamak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun zehirlendiğini görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir