AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur içinde kıl görmek

Kahve falında hamur içinde kıl görmek

Kahve falında hamur içinde kıl görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında hamur içinde kıl gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Kahve falında hamurun içinde kıl görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında hamurun içinde saç kılı görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur içinde kıl görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı hamur görmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamurda kıl görmek güzel günler görüleceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde saç görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde kurt görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Kahve falında hamurun içinde altın görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir