AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllarını temizlemek

Kahve falında kıllarını temizlemek

Kahve falında kıllarını temizlemek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bunun da fal sahibine sorun olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında kıl temizlemek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kılı temizlemek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kılları temizlediğini görmek patron koltuğuna geçeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına işarettir.

Kahve falında saç kılı temizlemek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda kıl temizlemek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında vücuttaki kılları temizlemek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kulak kılı temizlemek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir