AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl temizlemek

Kahve falında kıl temizlemek

Kahve falında kıl temizlemek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıl temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında banyoda kıl temizlemek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunun kıllarını temizlemek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin kıllarını temizlemek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, eşlerin boşanacağına işaret eder.

Kahve falında vücudun kıllarını temizlemek kötü noktalara geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan kıl temizlemek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttaki kılları temizlemek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yeni malların alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir