AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitli kutu görmek

Kahve falında kilitli kutu görmek

Kahve falında kilitli kutu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilitli kutu gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Kahve falında kilitli kutu görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kilit görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilitli ev görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine rivayet eder.

Kahve falında açık asma kilit görmek bol kazançlı günler geçireceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir kilit görmek şansızlığın kırılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evde kilitli kalmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar kilit açmak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir