AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilitli ev görmek

Kahve falında kilitli ev görmek

Kahve falında kilitli ev görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kilitli ev gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında eve kilitlenmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir evde kilitli kalmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında kapısı kilitli ev görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kilitli ev görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir eve kilitlenmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kilitli kalmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında anahtar kilit görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış kilit görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, sabrını zorlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir