AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir kilit görmek

Kahve falında demir kilit görmek

Kahve falında demir kilit görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında demir kilit gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında demir kilit görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kilit açmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kilitsiz kapı görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, insanlardan takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında kilit kilitlemek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalettir.

Kahve falında bi yerde kilitli kalmak düşmanlarını bile affedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dolap kilidi görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir