AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kilit görmek

Kahve falında kara kilit görmek

Kahve falında kara kilit görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, şansının artacağına, ticarete adım atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kara kilit gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kara kilit görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına tabir olunur.

Kahve falında bir eve kilitlenmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında asma kilit kırmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidini açmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk kapı kilidi görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin kilidini açmak istemediği halde borçlanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Kahve falında kapı kilidi tamir etmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına işaret eder.

Kahve falında kilitli kalmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir