AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kılıçla öldürmek

Kahve falında birini kılıçla öldürmek

Kahve falında birini kılıçla öldürmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, rakiplerini alt edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kılıçla öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Kahve falında kılıçla ölmek bereketi ve zenginliği bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla öldürmek çok güzel adımlar atılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında birini kılıçla öldürmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla insan öldürmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir