AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yandığını görmek

Kahve falında arkadaşının yandığını görmek

Kahve falında arkadaşının yandığını görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, işlerinin bozulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının yandığını gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya diğer kişilerin başarısızlıklarını hatırlayarak dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yandığını görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının yandığını görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın yandığını görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evinin yandığını görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçının yandığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarının yandığını görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamın yandığını görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir