AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın yandığını görmek

Kahve falında arkadaşın yandığını görmek

Kahve falında arkadaşın yandığını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kısmetlerinden olacağına, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşın yandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşının yandığını görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinin yandığını görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yandığını görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşın yandığını görmek zor bir durumda kalacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçının yandığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının yandığını görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir köyün yandığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir