AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının ihanetini görmek

Kahve falında arkadaşının ihanetini görmek

Kahve falında arkadaşının ihanetini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının ihanetini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmamanız durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının ihanetini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşı tarafından ihanete uğramak sosyal hayatında da mutlu olacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından ihanet görmek çocuk sahibi olacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından ihanete uğramak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaş ihaneti görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşa ihanet etmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir