AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıbleye dönüp namaz kılmak

Kahve falında kıbleye dönüp namaz kılmak

Kahve falında kıbleye dönüp namaz kılmak rızkın gittikçe azalacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleye dönüp namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Kahve falında namazı ters kıblede kılmak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye ters yönde namaz kılmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış kıbleye namaz kılmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıbleye dönüp namaz kılmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında yanlış kıblede namaz kılmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış kıbleye doğru namaz kılmak dertlerin uzaklaştırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında kıbleye arkası dönük namaz kılmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir