Kahve falında keten pantolon görmek

Kahve falında keten pantolon görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında keten pantolon gördüyseniz:

  • Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında keten pantolon görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz keten pantolon görmek hayal kırıklığına düşeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına tabir olunur.

Kahve falında keten gömlek görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında keten ayakkabı görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keten ceket görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keten tohumu görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında keten tohumu yemek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında keten elbise giymek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir