AnaSayfa / Genel / Kahve falında keten ceket görmek

Kahve falında keten ceket görmek

Kahve falında keten ceket görmek güçten düşeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, günah işlemekten korunacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, insanların takdirine mazhar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keten ceket gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Kahve falında keten ceket görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında keten pantolon görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keten ayakkabı görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalettir.

Kahve falında keten elbise giymek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yaklaşan güzel günlere rivayet eder.

Kahve falında keten elbise görmek kem gözlere geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında keten çanta görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında keten gömlek giymek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında keten gömlek görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir