AnaSayfa / Genel / Kahve falında keten gömlek görmek

Kahve falında keten gömlek görmek

Kahve falında keten gömlek görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keten gömlek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyi veya diğerlerinin hayatlarını kendinizle kıyaslamayı bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında keten gömlek görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keten gömlek giymek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keten çanta görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz keten pantolon görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keten tohumu görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keten tohumu yemek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına yorulur.

Kahve falında keten giymek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında keten elbise görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir