AnaSayfa / Genel / Kahve falında keten elbise giymek

Kahve falında keten elbise giymek

Kahve falında keten elbise giymek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keten elbise giymek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Kahve falında keten elbise giymek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet eder.

Kahve falında keten elbise görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, büyük bir özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keten gömlek giymek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında keten giymek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında keten ayakkabı görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında keten çanta görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalettir.

Kahve falında keten tohumu yemek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında keten ceket görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir