AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek

Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek

Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının üniversite kazandığını görmek heveslerinin de azalacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek verimliliğinin artacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında istediğin üniversiteyi kazanmak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversitede kazanmak geleceğe olan inancını yitireceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kızının üniversiteyi kazandığını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek malın bereketinin artmasına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin üniversite kazandığını görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir