AnaSayfa / Genel / Kahve falında kermese gitmek

Kahve falında kermese gitmek

Kahve falında kermese gitmek zenginlik içinde olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, işlerin rayından çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına yorulur.

Kahve falında kermese gitmek gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kermese gitmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kermes görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında düğüne gitmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evine gitmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cemiyete gitmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulur.

Kahve falında biriyle umreye gitmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, araba alınacağına alamet eder.

Kahve falında arabada gitmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işarettir.

Kahve falında okula gitmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir