AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada gitmek

Kahve falında arabada gitmek

Kahve falında arabada gitmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, büyük zararlar getireceğine inanılır.

Kahve falında arabada gitmek gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında arabayla çok hızlı gitmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geri giden araba görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına inanılır.

Kahve falında araba almaya gitmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında at arabasına binip gitmek imkânsızı başaracağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Kahve falında arabada hızlı gitmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle arabada gitmek hayatının alt üst olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla geri geri gitmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir