AnaSayfa / Genel / Kahve falında cemiyete gitmek

Kahve falında cemiyete gitmek

Kahve falında cemiyete gitmek kötü günlerinin biteceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cemiyete gitmek gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Kahve falında cemiyete gitmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında cemiyet görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet cemiyeti görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında düğün cemiyeti görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yoğun duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında camilere gitmek kişinin başarılarının artacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında arabayla hızlı gitmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle hacca gitmek hilekar ve zayıf tanıdığa, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında doğu yönüne gitmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir