Kahve falında kepek ekmek görmek

Kahve falında kepek ekmek görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, bir sıkıntıya girmeye, sürekli bağırıp çağıracağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kepek ekmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kepek ekmeği almak yeni bir işe gireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kepekli ekmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kepekli ekmek yemek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kepek ekmek görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kafada kepek görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kepekli görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında un kepek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir