Kahve falında kafasında kepek görmek

Kahve falında kafasında kepek görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasında kepek gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında kafasında kepek görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kafanda kepek görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kafada kepek görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında kepek döküldüğünü görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın kepeklendiğini görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kepeği dökmek bir yere taşınmaya, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday kepeği görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında kepek olduğunu görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top